Projects by location

Valencia Beach Hotel, Spain

The corniche is an important public facility and a condition of the development was that the bulk of the building needed to be developed below road level. The building was developed to take full advantage of the ocean views towards the West. The dramatic entrance with quadruple volume foyer space and spiral staircase is the primary node connecting the rooms to the pool and restaurant levels below and the conferencing facilities. The Filini fine dining restaurant overlooks the pool and the Main entertainment terrace, and opens up to a terrace providing a vantage point to appreciate Dakar sunsets. The feature aluminium screens articulate the facades and prevent excessive heat gain.

The corniche is an important public facility and a condition of the development was that the bulk of the building needed to be developed below road level. The building was developed to take full advantage of the ocean views towards the West. The dramatic entrance with quadruple volume foyer space and spiral staircase is the primary node connecting the rooms to the pool and restaurant levels below and the conferencing facilities.